Belettering

Wij transformeren de maagdelijke carrosserie in een bewegend reclamemedium met maximale exposure. Maar belettering beperkt zich bij Publi Styleman niet tot voertuigen alleen. Vitrines, ruiten, binnenmuren, winkelmeubilair en zelfs koelkasten of white boards kunnen wij omtoveren tot heuse eyecatchers.

Digitale prints

Digitale afdrukken leveren wij in alle hoeveelheden, soorten en formaten. Of het nu om pakweg een levensgrote foto of duizend minuscule logostickers gaat, we draaien er ons hand niet voor om. U bezorgt ons de afbeelding, wij gieten ze in de door u gewenste vorm.

Zandstraalfolies

Dé oplossing als u nieuwsgierige blikken buiten wilt houden of als u uw klanten enige discretie wil garanderen. Zandstraalfolies blokkeren het zicht maar laten wel nog het licht door. Ze zijn ook een stijlvol en strak alternatief voor gordijnen in uw woning!

Glasfolies

Glasfolies beschermen uw interieur tegen zonnestraling en hebben ook isolerende eigenschappen zowel in winter als zomer. In de zomer houden ze de warmte buiten waardoor u de airco op een lager pitje kan zetten; in de winter wordt de warmte binnen gehouden. Zo bespaart uw energiekosten.

Spandoeken

Ook deze drager kan Publi Styleman naar uw hand zetten. Een spandoek is makkelijker hanteerbaar dan het klassieke reclamepaneel maar biedt minstens een gelijkwaardige zichtbaarheid. Misschien iets voor uw zaak?

Vlaggen

Hoog boven de hoofden en wapperend in de wind trekt een vlag onmiddellijk de aandacht. Dus waarom niet uw onderneming of product middels een vlag of beachflag in de kijker zetten? Tenzij u voorkeur geeft aan een banner, dé trend in reclameland.

Act Smart & Look Great